2012. március 16., péntek

Laugh or Cry?

Az életben  legjobban elfáradni a nevetésben és a sírásban lehet. Legalábbis szerintem ez így van. 
" A könny végtelenül fontos nyelvezet. Vannak olyan pillanatok, amikor a szavak nem tudnak beszélni, csak a könnyek. "


" A könny a lélek vére. "


" A sírás józanít, a józanság nyugtat. "


Néha utálom ezt az egész élet-dolgot. Mi a fenéért van, ha csak szenvedünk közben? Persze elég sok jó dolog is közbeékelődik, de  a rossz dolgok mindig szétzúzzák őket és elvész a jelentőségük. A szomorú eseményekre mindig valahogy jobban emlékszel. 


A legvidámabb bohócban is a szomorúság a legmegkapóbb számomra. "


Csak van valami oka annak hogy ennyi fájdalmat vészel át az ember élete során...
Külső szemmel nézve nagyon pesszimista és negatív lehetek, de az az igazság, hogy midig próbálom a jót keresni, kutatni. Viszont az utóbbi időben nagyon sok szörnyűség ért és most úgy érzem összeesküdött ellenem a világ. 
Ellentétben a fentebb leírt gondolatokkal, mégis úgy hiszem érdemes élni azért az aránytalanul kevés jó dolog miatt is. Abban a pillanatban amikor megéled őket, felérnek ezernyi szomorú és rossz dolog erejével. 
Mint amikor kiugrassz egy repülőből ejtőernyővel a hátadon. Akkor sem arra gondolsz hogy 200 km/h sebességgel közeledik feléd a föld, ami elég kemény lenne ha összetalálkoznátok még azelőtt, hogy meghúznád a biztonságod jelentő madzagot. Abban a pillanatban elfeledtet veled mindent a szabadesés érzése, ahogy felgyülemlik benned az adrenalin és szétárad a testedben. Egy falatnyi boldogság. Mint a csoki :D
Jó példa, bár nem tudom mi kéne ahhoz, hogy én kiugorjak egy repülőből ejtőernyővel, vagy anélkül


" Addig boldog az ember, amíg minduntalan nevet valamin, akár kell, akár nem. "


" Amikor egy egészséges ember nevet, az egész testével nevet, nem csak a szájával, nem csak a arcával. A lábujjától egészen a feje búbjáig, egyetlen organizmusként nevet, és lényéből a nevetés hullámai áradnak. Ezek a hullámok átjárják egész bioenergiáját, így az energia táncba kezd benne. Amikor az egészséges ember szomorú, szomorú az egész lénye. Amikor dühös, akkor valóban dühös... "


" A szívből jövő nevetés jó módja annak, hogy felrázzuk magunkat anélkül, hogy kimennénk a szabadba. "

" Az életben lesznek olyan idők, amikor nehéz lesz mosolyognod, de annak ellenére, amit látsz, az összes fájdalom ellenére meg kell őrizned a humorérzékedet. Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon! "


Miny 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése